GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 599,- I DK
HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE
30 DAGES FORTRYDELSESRET
KONTAKT mail@louisesmaerup.dk

Handelsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra LOUISE SMÆRUP. 


Firmaoplysninger:
Louise Smærup ApS
Virkevangen 14
8960 Randers SØ
Telf.: +45 2823 3898
Mail: mail@louisesmaerup.dk
Website: www.louisesmaerup.dk
CVR NR.: 37556092Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og LOUISE SMÆRUP. 


DOKUMENTATION OG VEJLEDNING.
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra LOUISE SMÆRUP. 
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra LOUISE SMÆRUPs side, er denne af vejledende art.
LOUISE SMÆRUP indestår for, at varene opfylder kravene til CE-mærkning.


LEVERINGSTID OG TRANSPORT.
Levering af varer fra LOUISE SMÆRUP anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker oftest med fragtfirmaet GLS eller med Post Danmark. Leveringstid på malerier er afsendelse herfra inden en uge. For andre produkter er leveringstiden afsendelse herfra indenfor 2-4 arbejdsdage.  Der kan dog iforbindelse med helligdage, weekend og ferie være længere leveringstid. 
Der pålægges 39 kr. i fragt. Ved køb for over 599 kr. leveres fragtfrit.


Du er også meget velkommen til selv at afhente efter aftale.

FRAGT TIL UDLANDET:
LOUISE SMÆRUP levere også til andre lande herunder følger priser til de nævnte lande. Hvis en varer ønskes byttes fra udlandet, skal kunden selv betale forsendelseomkostningerne.

MOMSFRI FORSENDELSE TIL NORGE, GRØNLAND OG IKKE-EU
Bor du i et ikke-EU land, skal du ikke betale moms, når du køber hos LOUISE SMÆRUP. Momsen bliver automatisk trukket ud af din ordre, når du skriver din bopæl (herunder land) undervejs i din bestilling. Bemærk, at du KUN kan få tilsendt en momsfri ordre til et ikke-EU land. Vælger du en dansk leveringsadresse, SKAL du betale dansk moms og selv efterfølgende få den refunderet.

 

Norge: Forsendelse 325,-. 
Grønland: Forsendelse 325,-
Sverige: Forsendelse 150,-
Tyskland: Forsendelse 150,-
Belgien: Forsendelse 150,- DKK
Holland: Forsendelse 150,- DKK
Luxemburg: Forsendelse 150,- DKK
England: Forsendelse 255,- DKK


Hvis du ønsker forsendelse til andet land, er du velkommen til at kontakte mig.

Alle forsendelser til udlandet sendes med fragtfirmaet UPS eller GLS.


Der tages dog forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.


RISIKO FOR VAREN.
Risikoen for varer købt af LOUISE SMÆRUP overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.


REKLAMATION.
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra LOUISE SMÆRUP, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til LOUISE SMÆRUP. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes med angivelse af købsdata samt årsagen til reklamationen til vores adresse:

Retur adresse:
LOUISE SMÆRUP
Virkevangen 14
8960 Randers SØ


PRIS OG BETALING.
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med:

- Mobilpay.
- Dankort.
- Visa.
- Visa Electron.
- Mastercard.
- Maestro.
Alle priser i LOUISE SMÆRUP - på web-adressen http://www.louisesmaerup.dk - er inkl. Moms. BEMÆRK dog at momsen på malerier kun er 5% (kunstnermoms). Beløbet vil blive trukket fra din konto, den dag dine varer bliver afsendt.


FORTRYDELSESRET.
LOUISE SMÆRUP yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

PERSONDATA.
For at kunne handle på louisesmærup.dk samt louisesmaerup.com skal du som minimum oplyse:
- Navn
- Adresse
- E-mailadresse.
- Telefon-/Mobilnummer
Overstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens §10, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.
Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger.

 

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@louisesmaerup.dk.